Осіння порція новин від Ш++.

А саме, ми запустили 4 дитячі групи по вивченню Scratch і Arduino. Все це стало можливим завдяки нашим волонтерам, які щотижня навчають найменших у Ш++.

Також розпочали довгоочікуване навчання групи по проходженню гарвардського курсу CS50 у рамках проекту Technology Nation.

Взяли участь у STEM-фестивалі та ІХ фестивалі молодіжної книги на Дворцовій.

Не менш знаковою подією цією осені стане новий формат вивчення основ програмування за системою peer-to-peer. Відтепер заповнивши анкету на нашому сайті і склавши вступне тестування, вам не доведеться чекати місяцями набору нової групи. Наша команда працювала без відпочинку впродовж декількох місяців і досі ми не розслабляємося і продовжуємо вдосконалювати навчальний портал – все задля того, щоб наші студенти отримали якісне навчання, вчилися комунікувати, самостійно находити відповіді на питання, вибирати пріорітети, бути відповідальними.

Час від часу у нас проходять заняття по вивченню Linux.
Плануються курси по 3D-моделюванню (Rhino3d) та iOS (покажіть нам свою зацікавленість задля пришвидшення запуску цих курсів!)
А також з 16 по 21 жовтня ми знову проведемо EU Code Week – тиждень лекцій по різним технологіям для дітей. Обрати час і тему можна тут.
Слідкуйте за нашими подіями та новинами на сторінці у FB.

Також цю осінь ми почали з оновлення шкільної бібліотеки. Тепер у нас можна почитати “Python для дітей” та “Реактивное программирование с применением RxJava”. Тож ми готові до холодних вечорів! Чашка чаю і корисна книга з програмування – хіба ж не чарівно 🙂

А 20-21 жовтня ми відсвяткуємо день народження Ш++ !!
Тому 20 жовтня о 18:30 ми запрошуємо всіх на чаювання і розмови про Школу.
А 21 жовтня о 14:00 будемо раді, якщо ви долучитеся до нашого походу на природу, щоб розвести вогнище і поговорити про життя, програмування та освіту 🙂
Подробиці будуть в соцмережах 🙂