Весна — це не тільки нові ідеї і проекти в Ш++, це також черговий Vesnasoft! Ми готуємося, наша команда росте, а часу, як завжди, не вистачає 🙂

Що ми маємо:
Дизайнер! Нарешті, у нас з’явилася волонтер, яка професійно працює над нашими афішами, мокапами, лого. І це стосується не тільки Vesnasoft. Що ж до фесту, то можете глянути його афішу тут. І, авжеж, всі оновлення також на цій сторінці.

Отже, ви зрозуміли, що з афішами проблем немає 🙂 Але нам не зовсім вистачає фінансів на реалізацію задуманого. Тому ми знову запустили кампанію по збору грошей на спільнокошті, і нам потрібно 30 000 гривень.
Для чого? Друк афіш, футболок, блокнотів, ручок, обід для учасників інтерактивних змагань, реклама фесту, торт (ну, авжеж, торт!), а також призи. Але цих коштів на все не вистачить, тому паралельно ми зв’язуємося з партнерами попередніх років і шукаємо нових.

Цього року прийшовши на фестиваль (точне місце ми оголосимо згодом) ви зможете не тільки стати учасником виставки або змагань, а також побачити карту, на якій буде фото кожного, хто підтримав наш проект.

Як можна підтримати Vesnasoft?
Стати нашим волонтером (пишіть на vesna@programming.kr.ua).
Підтримати нас на спільнокошті матеріально.