Як завжди стисло і швидко про те що було і що буде 🙂

21 травня ми традиційно зібралися великою компанією на Vesna-Soft 2016. Цього року учасники прямо під час івенту створювали штучний інтелект — програмували поведінку робо-танків на полі бою. Було весело 🙂 Ну і авжеж, не обійшлося без традиційного захисту проектів. Вже готуємося до Vesna-Soft 2017 😉

У нас пройшла друга всеукраїнська конференція JavaScript і ми вже почали замислюватися про наступну (до речі, було багато розмов про функціональне програмування).

Рухаємося далі! Всього декілька тижнів тому у креативному просторі KOWO пройшов IT Career Day. Дуже важливо знати, як виглядає процес рекрутингу з боку компаній, яких помилок не варто допускати, як ефективно шукати роботу та як правильно “продати” себе компанії. Про це розповідали запрошені нами експерти.
Кожної п’ятниці о 17:00 ми продовжуємо збиратися на DevMeetUp’ах, обговорюємо нові здобутки та розробки у сфері програмування і не тільки. Будемо раді бачити і чути вас!

Останнім часом багато друкуємо на 3D-принтері. Удосконалюємо свої вміння та втілюємо різноманітні ідеї. Так у нас з’явилися замки, колесо огляду, арбалет і навіть криптекс!
Конструюємо на платформі Arduino і плануємо влаштувати змагання для всіх, хто захоплюється робототехнікою. Слідкуйте за новинами 😉
Серед не ІТ-подій варто виділити візит цієї весни до нашого простору сучасних українських письменників Юрія Іздрика та Ірини Цілик.
… А також ми вже у процесі набору нової групи для навчання у Школі програмування Ш++. А це означає, що попереду ще багато нових проектів і цікавих знайомств!

Що точно не передати в новинах, так це атмосферу творчості, коли ми залишались на Школi до пізнього вечора і програмували різні цікавості… Було круто, буде ще краще. На все добре!