Якщо ви втомилися від роботи, літа, навчання, відпочинку, буденності або ще чогось, пропонуємо вам розслабитись разом з нами. У нас є м’які пуфи, книги, запашний чай, але також у нас є терапія залипання. Саме так можна назвати споглядання за живністю, яка живе в Ш++.
Все почалося майже чотири роки тому, коли Школа переїхала у створений нами ж Креативний ІТ простір KOWO. Один з наших хлопців запропонував поставити акваріум. Він так добре доглядав за рибами і наводив лад з водоростями, що було неможливо пройти повз нього. Ми пили каву і залипали на риб. Обідали і теж залипали. Просто залипали і авжеж на риб.
Час ішов. І минулого року у нас з’явився ще один акваріум. Зі сторони це може здатися не так мило, тому що в ньому не плавають яскраві рибки. Але це виявилося ще більш залипально. Це житло для мурах. Що ми могли знати до того про мурах? Тепер їхнє життя як на долоні (але все ж добре, що за склом).
Час ішов. І мабуть, комусь з нашої команди ставало мало двох акваріумів і двох різних видів живих істот на площі 360 кв м. Так з’явився ще один скляний дім для равлика. Великий ахатин не такий яскравий як риби і не такий швидкий і хаотичний як мурахи, але мирний і спокійний.
Також був час, коли у нас жили кажани, польові миші (не з нашого бажання :)), за вікном постійно можна зустріти голубів.
Відчуваєте втому? Приходьте позалипати 🙂