Android навчання для підлітків

Навчання Android-розробці для підлітків

Наші друзі з Івано-Франківського Робоклубу оголосили набір підлітків від 16 років на унікальний безкоштовний онлайн-вебінар “Розробка та програмування додатку під OС Android для сортування сміття”.

Питання сортування сміття є актуальним та важливим у сучасному світі. Подія навчить, як можна оптимізувати сортування сміття за допомогою звичайного смартфону та власноруч написаного мобільного додатку на OС Android.

Вебінар відбудеться у форматі відеолекції онлайн (вебінар), тривалістю 1.5-2 год., з можливістю писати коментарі та ставити питання в режимі реального часу. Під час лекції ментор розповість та покаже учасникам, як розробити мобільний додаток по розпізнаванню сміття, для використання його в сортуванні. Після закінчення вебінару учасники отримають посилання на запис відео-лекції та інструкцію для роботи.

Такий вебінар буде корисним та цікавим, якщо ти:

• підліток віком від 16 років;

• тебе захоплює тема програмування та ІТ;

• бачиш себе ІТ-спеціалістом у майбутньому;

• технічно підкований та турбуєшся про довкілля й екологію.

Реєстрація та деталі за посиланням: https://forms.gle/TsdfhMzatSLdxnZ79.

Перша новина

Вперше в Ш++ стартував курс з основ QA.

Тестувальник з Києва прочитав про нас на dou.ua і захотів стати волонтером Школи.

Він запропонував скласти програму для курсу з основ тестування. Знаходячись за 400 км від Кропивницького, він не міг би і проводити заняття. Тому ми розпочали пошук ще одного волонтера-ментора. 

Відгукнулася тестувальниця з місцевої ІТ-компанії.

І вже 22 вересня цей курс почало вивчати 20 студентів. Спостерігаємо, чекаємо результатів і плануємо нові набори, на які вже є список бажаючих 🙂

Друга новина

Дитячі групи повернулися на Школу!

Після літніх канікул запускаємо навчання для найменших в Ш++. Всього ми набрали п’ять груп за напрямками Scratch, HTML/CSS, Python, які будуть вивчати програмування впродовж 4 місяців. Деякі з дітей чекали цього старту майже півроку і складали вступне тестування по декілька разів.
До нашої команди долучилися троє нових волонтерів.
Ми розробили своєрідний путівник ведення дитячих груп.  

Все це для того, щоб дітям цікавіше вчилося, а менторам легше працювалося. 

Наступний дитячий набір плануємо взимку 2021 року. Слідкуйте за нашими новинами у Facebook i Instagram