Координатори, ментори, волонтери, адміністратори, менеджери Ш++ ― всі ми, одним словом, запросили своїх батьків в гості.

Ви не повірите, але більша частина батьків нашої команди не були у нас на школі. Так, вони знають про це місце. Авжеж, про це складно не знати, ми тут проводимо більшу частину нашого часу 🙂 Але вони не бувають у нас на навчанні, хакатонах або інших заходах, які проходять в Креативному ІТ-просторі KOWO або в Ш++.
Тому і виникла ідея покликати наших батьків, показати їм Школу, розказати більше про ідею, філософію, плани, мрії, попити з ними чаю і зробити багато класних сімейних фото 🙂
Здається, нам це вдалося. Принаймні тепер у нас є більше 200 фото зі шкільної фотозони ― веселі і яскраві знімки на пам’ять.
Батьки дивувалися нашій філософії і задавали багато питань. Їх цікавило, чому безкоштовно, і можливо, все ж зробити навчання хоч трохи платним 🙂

І знаєте, це було непросто ― розказувати і показувати Ш++ не гостям або студентам, а своїм найріднішим. Але це було так тепло і затишно.

Пийте чай з батьками і говоріть з ними більше! Ну, і в Ш++ приходьте 🙂