Після того, як про Школу і KOWO написали на dou.ua, більше людей зацікавилося тим, що ми робимо і захотіло приєднатися до нас. Неочікувано до нас звернулися декілька волонтерів, які хочуть допомагати нам рухати школу.

Тож вже з лютого ми запускаємо дві дитячі групи. Одна буде вивчати напрям Scratch, інша ― Python. Поява нових волонтерів на школі не просто радує нас, це також дуже важливо, адже черга бажаючих вивчати програмування дітей інколи може чекати по 3-4 місяці. 

Ще один сюрприз ― підлітковий курс по моушн дизайну. Це просто вау-новина! По-перше, такого в Ш++ ще не було. По-друге, це авторський курс волонтера, який є хорошим спеціалістом у цій сфері. По-третє, він їздить до нас викладати з Одеси, де працює за цим напрямком і також навчає, але дорослих і платно. А по-четверте, він сам нам написав з пропозицією запустити такий курс в нашому місті, у нашій школі, безкоштовно. Ну не кажіть, що це не вау 🙂 

Last but not least. Frontend Team Lead Олексій Павленко проведе у нас захід по прокачці Soft skills. І це також було для нас несподіванкою. Не кожного дня провідні ІТ фахівці пишуть з пропозицією провести цікавий захід.  

Чекаємо нових знайомств 🙂 Між іншим, якщо ви також хочете долучитися до розвитку Ш++, у нас на сайті є варіанти підтримки нашого проекту 😉