Ви підтримали нас і ми змогли зібрати на спільнокошті 30 000 гривень на організацію цьогорічного фестивалю! Ми радіємо і продовжуємо багато працювати, щоб 18 травня ви отримали максимум користі, фану, спілкування, подарунків і позитиву.
Тепер ми впевнені, що ніхто з учасників ІТ-змагань не буде голодним, переможці отримають круті призи, учасники зможуть наклеїти на ноут / телефон / блокнот наші круті стікери, хтось одягне стильнячу футболку Vesnasoft і кожен, хто залишиться з нами до вечора 18 травня скуштує торт!
Дякуємо кожному-кожному, хто нас підтримав. Ми робимо цей фест разом! Обіймаємо міцно 🙂

Так, проектів цього року не буде. Це було непросте, навіть болюче рішення, але ми не знайшли іншого виходу. Зареєстрованих проектів виявилося мало, цікавість до змагання власних робіт була невисокою, тому лишати презентаційну частину не було сенсу. Всім, хто готував власний проект, ми запропонували подати його на всеукраїнський конкурс iTalent. Якщо проект пройде до фіналу, то ми покриємо витрати на поїздку до Києва, де проходитиме фінал 19 травня.
Тому не сумуємо, а готуємося до інтерактивних змагань (цього року на Javascript) та до виставки новітніх технологій. Vesnasoft буде яскрава в будь-якому разі, повірте 🙂