Володимир Прихоженко вивчився в Школі в 2014 році і тепер підтримує нас фінансово. Працює розробником програм на платформі 1С, а у вільний час вчить інші напрямки, такі от як написання мобільних додатків. Минулого тижня він випустив в опенсорс інтерактивний тренажер з математики та англійської.

Ідея виникла під час карантину, коли побачив, що його дітям немає чим зайнятися дома. Він розробляв додаток чотири місяці вечорами і вихідними. У результаті вийшов тренажер, який за його словами підійде як для дітей, так і для дорослих. На ньому можна не тільки тренувати арифметичні дії, але й практикувати англійську вимову, побудову діалогів, вчити слова. Володимир розробляв додаток як для себе, і тепер іноді у ньому залипає 🙂

Написав додаток на платформі 1С під андроїд. Такий функціонал з’явився нещодавно, таким чином вирішив його випробувати. Але планує переводити і на інші платформи. Окрім того, хоче додати сервер для підтримки словників, діалогів і функцію оновлення внутрішніх словників з сервера. І перекласти додаток з російської на українську, а до вивчення англійської додати й інші мови.

Маєте 10 хвилин? Хочете потестити?

Тоді кльоц!