Так як на сайті давно не з’являлося нової інформації від нас, а вже жовтень, то тримайте підсумки нашого літа для початку.

Двоє студентів Ш++ відвідали ІТ-кемп у Карпатах. Прокачалися і показали високий рівень 🙂

Наша студентка ініціювала проведення ІТ-кемпу для підлітків. Її ідея зібрати, навчити та отримати готовий проект від школярів, стала успішною. Вони працювали у групах над власними проектами і знайомилися з програмуванням, дизайном, маркетингом і менеджментом. У результаті отрималися такі проекти: “Finance helper”, який допоможе вести свій бюджет та “Краудфандингова біржа праці”, яка допоможе вирішити проблеми соціуму за допомогою донейтів містян на вирішення поставленої задачі. Тепер більша частина учасників табору продовжують вивчати ті напрямки, які зацікавили їх найбільше.

Наші студенти взяли участь у computervisionhackathone!

Ще один наш студент сконструював і запрограмував робота для очищення річок Riveroni. Журналістів настільки зацікавив цей винахід, що вже було знято і написано більше 20 матеріалів в усій країні, і навіть з перекладами у закордонні видання.
І нарешті, ми запустили сервіс, на якому ви можете отримати оригінальну аватарку з жуком, якого також намалювали наші студенти 🙂 і тим самим підтримати Школу 🙂

Прочитайте наступну новину! Там багато корисного про початок осені на Школі.