Ми не запустили наш курс онлайн (хоча мріємо про це і плануємо це зробити), але навчатись тепер можна і в Івано-Франківську. Перша група стартувала вже 20 жовтня.

Ця історія почалася з того, що наш друг, який живе в Івано-Франківську, захотів, щоб Ш++ була і в його місті. Виявляється, що одного бажання може вистачити для того, щоб знайти людей, організації (в основному втіленням займається ГО “Інша освіта”), які зацікавляться і будуть просувати ідею, а також щоб виграти грант на втілення задуму.

Що зробили ми:

Написали окремий портал для людей, які будуть проходити p2p у Франківську. Консультували, їздили, показували і розказували про всі тонкощі нашої навчальної системи. Це було непросто і нешвидко. Але ми бачимо результат! Перша група вже навчається, а через два тижня планується другий запуск.

До слова, в нашому місті також пройшов новий старт, синхронно з прем’єрою у Франківську 🙂 На наступний старт у Кропивницькому можна потрапити вже 1 грудня, а у Франківську ― 3 листопада. Анкета захована тут.

Дякуємо, що читаєте наші новини! Напішіть нам на info@programming.kr.ua і ми відправимо вам коробку цукерок (пропозиція обмежена 5 коробками, поспішіть!).

А якщо вам цікаво почитати більше про те, як все проходить у наших друзів на Західній, забігайте на їхню сторінку у FB.