Осінь завершилася, а це означає, що настав час підбити підсумки і поділитися найяскравішим подіями цієї осені. А також і літа 😉

За майже півроку ми багато їздили, працювали у напрямку вдосконалення, ну і трохи відпочивали. Про все це у огляді.

Ми зробили наш сайт трохи яскравішим і зрозумілішим для вас.
Якщо ж лишилися моменти, які здаються вам невдалими, напишіть свої пропозиції на нашу адресу — info@programming.kr.ua.

До всесвітнього тижня коду, який проходив всередині жовтня ми подали заявку з ідеєю проведення Meet and code festival (міні аналогу Vesna soft, але для дітей 7-11 років) на конкурс ресурсного центру ГУРТ.
…і ми отримали фінансування на реалізацію проекту!
Квести, та подарунки з нагородження на фестивалi пропонуємо переглянути на фото. І ще трохи тут з нашої крутезної фотозони🙂

Кількість волонтерів збільшилася! Після Vesna Soft 2018 ми створили чат у telegram для всіх, хто хотів би долучитись до нашої команди і допомогти на подібних заходах. І на щастя ці люди знайшлися і стає їх все більше. Давайте і ви до нас!

Окрім того з’явилися нові волонтери-ментори дитячих груп. З початку осені ми запустили 5 нових груп, які вивчають Scratch, Python і Html.
Цей процес зайняв більше часу, ніж раніше, тому що ми запровадили вступне тестування для дітей 8-11 років. Для того, щоб дітям було легше засвоювати матеріал, а волонтерам простіше працювати. Були і фейли у організації процесу, але ми враховуємо, працюємо над цим і покращуємо 🙂

Peer-to-peer
Навчання для дорослих за системою peer-to-peer стане можливим не лише в Кропивницькому! Ми сфокусовано працюємо над тим, щоб вивчати програмування за розробленим нами форматом могли і в інших містах, і в онлайні.
Мріємо про те, щоб робота над онлайн навчанням пришвидшилася і до нас долучилися студенти з усієї країни. І навіть з інших країн (ми маємо і такі заявки) 😉

Окрім того, ми надихнулися роботою Робоклубу в Івано-Франківську і думаємо над тим, щоб відкрити в Кропивницькому його філіал.

Команда Ш++ росте! Тепер співпрацюємо із PR-менеджером, новим розробником, та мейкером!

Ну і наостанок, ми плануємо змінити підхід до навчання напрямку 12-17 років. Це стосується не лише програми (зараз вивчають С++), але й самого підходу. Наша мета — отримувати якісніший результат і не “розгублювати” випускників.

Дякуємо, що читаєте наші новини!
До зустрічі у наступному огляді 🙂