Поки весь світ уповільнився, ми намагаємося використати цей час з користю. Один з результатів продуктивної роботи нашої команди, волонтерів з компанії Onix і наших випускників ― сайт, де можна підтримати проєкти Ш++ і KOWO ― https://donate.kowo.me/.

Двічі ми розміщували свій проєкт Vesnasoft (молодіжний ІТ фестиваль) на платформі https://biggggidea.com/, де нам вдалося зібрати заплановану суму на проведення заходу.

Декілька разів ми оголошували збір коштів на потреби школи (проєктор, 3д принтер, airtame) на рахунок нашої громадської організації “МГО КОВО”.

Але як з чужою платформою так і з перерахунками благодійних внесків на рахунок громадської організації були незручності. Багато бюрократії, цифр і натискань кнопок. Тому ми створили наш особистий краудфандинг портал, де все просто, красиво і зрозуміло. І також там можна дізнатися про всі проєкти, на які ми вже зібрали кошти, скільки зібрали і куди витратили.

Окрім того ви можете дізнатися скільки грошей витрачаємо на нашу діяльність щомісяця і де їх беремо. Клікайте ― https://donate.kowo.me/help ― читайте, підтримуйте 🙂