Нещодавно ми писали про те, що розробили цифрові дипломи для наших випускників. Минулого тижня на школі пройшла зустріч з представниками ІТ-компаній міста, де ми детальніше розказали про дипломи, а також поговорили про те, як бути взаємокорисними один одному.

Наша мета ― допомогти кожному студенту не тільки вивчити програмування, але і знайти роботу. Інтерес ІТ-компаній ― взяти на роботу спеціаліста, якого не потрібно буде довго вчити і вводити у курс справ. Це непросте завдання, адже кожна компанія працює над різними проєктами і вимоги у всіх різні. Але ми хочемо, щоб ІТ спільнота міста розвивалася, комунікувала і саме тому спілкуємося і шукаємо задоволення потреб кожного.

Поки що говорити про результати рано. Ми можемо тільки вірити, що зможемо налагодити схему взаємодії і ще більше людей отримають роботу своєї мрії, змінять професію і життя на краще.

Але вже під час зустрічі з’явилася ідея створити розділ на сайті Ш++ з діючими вакансіями і вимогами від компаній. Це точно допоможе студенту під час вибору напрямку для менторського етапу і дасть більшу мотивацію в навчанні.