Відтепер всі випускники Школи будуть отримувати дипломи. Ті, хто вже випустилися (за період від 2018 року) без них, також зможуть отримати підтвердження своєї роботи 🙂

Ми і досі вважаємо, що диплом не є обов’язковим. Головне, що даємо знання, які допоможуть змінити професію або стати кращим спеціалістом. Але у нас питали не один раз з приводу отримання диплому від Ш++. Тепер він є!

Це не просто аркуш, на якому написано ім’я і прізвище людини, яка вивчила курс з основ програмування в Ш++. Якщо вже робити диплом, то так, щоб він був максимально корисним. Саме тому наш диплом існує в онлайн форматі, маючи при цьому скорочену друковану версію.

Які його особливості?

Роботодавець зможе побачити на сторінці цього документу всі дані про навчання випускника. Дата старту і завершення навчання; програму курсу; кількість годин, які було витрачено на навчання; ментора, у якого воно проходило на другому етапі, а також відгук про студента.

Випускник матиме резюме всього процесу своєї роботи в Ш++.

Ми поки що не проводимо випускні для груп, але це може стати своєрідним випуском, який також і допоможе під час влаштування на роботу.

А ось і сам диплом.